Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Door Danny Koene, 5 juni 2024

Europese distributie van Inspire Fitness en Centr

NRG Fitness en Centr hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarbij, met onmiddellijke ingang, NRG Fitness de exclusieve distributeur van Inspire Fitness en Centr wordt in Europa.

Chris Hemsworth

Centr is een revolutionair fitnessmerk dat is opgericht door niemand minder dan Chris Hemsworth, de beroemde acteur die bekend staat om zijn indrukwekkende fysieke verschijning. Met Centr heeft Hemsworth zijn passie voor gezondheid en welzijn omgezet in een toegankelijk ecosysteem dat mensen over de hele wereld helpt om hun fitnessdoelen te bereiken.

Inspire Fitness

Inspire Fitness is een toonaangevend merk in de fitnessindustrie dat bekend staat om zijn hoogwaardige fitnessapparatuur, met een bijzondere focus op multigyms, functional trainers en de innovatieve smith machine geïntegreerd in de Inspire FT2. Een opvallend kenmerk van Inspire Fitness is de diversiteit van hun productaanbod, met specifieke nadruk op krachttraining en functionele fitness. 

Directeur van NRG Fitness, Danny Koene, zegt: “Deze samenwerking met Inspire is mooi in lijn met de ontwikkelingen binnen ons bedrijf waarin wij ons steeds meer zijn gaan richten op unieke producten van hoge kwaliteit. Producten die vanwege hun onderscheidende eigenschappen waarde toevoegen aan het aanbod voor zowel thuis- als commercieel gebruik”

“De groeiende lijn van uitzonderlijke commerciële en thuisfitnessapparatuur van Inspire Fitness en Centr is erop gericht om aan de behoeften van onze leden te voldoen, ongeacht waar hun fitnessreis hen naartoe brengt," zegt Andrew Sugerman, CEO van Centr. "Van onze nieuwe commerciële krachtmachines tot toegankelijke thuisgyms en krachtapparatuur, onze line-up is voor iedereen. Om leden verder te helpen hun doelen te bereiken, is het combineren van Centr’s bekroonde digitale coaching met onze apparatuur de beste ervaring mogelijk op alle gebieden van welzijn, van fitness en voeding tot mindfulness en herstel."

We hadden al een langdurige samenwerking met het merk Inspire Fitness en zijn verheugd om dit meer kracht bij te zetten binnen het kader van ons nieuwe partnerschap met Centr.

Over Centr

Centr is een toonaangevend fitness- en wellness platform dat is opgericht door Chris Hemsworth met als missie mensen in staat te stellen goed te leven door elke dag energie te geven. Geïnspireerd door het team van experts van Chris Hemsworth biedt Centr gepersonaliseerde training en tips op het gebied van beweging, maaltijden en geest om de dagelijkse gezonde gewoonten van leden aan te wakkeren. Om leden verder te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, breidt Centr zijn platform uit met transformerende fitnessapparatuur en accessoires voor thuisgebruik, verkrijgbaar bij geselecteerde retailers wereldwijd.

Ga voor meer informatie naar www.Centr.com.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking